Le Terre

Chianti DOCG
750 ml. / 1500 ml.

Obtained from the typical grapes of Chianti based on Sangiovese and traditional complementary grapes. Fermented slowly at controlled temperature in the old tuscan way.

Grape varieties Sangiovese 85%, Canaiolo e Colorino 15%.
Wine making Process fermentation in stainless steel vats at controlled temperature of 26-27°C, 14 days maceration.
Maturing in vats for 8-10 months, then in bottle.
Alcohol 12.5 – 13.5 % Vol.

Tasting Notes a young lively ruby-red Chianti with intense vinous bouquet.

CONTE GUICCIARDINI
di Ferdinando Guicciardini

Via Fezzana 45 /49 – Montespertoli (Florence)
Phone: +39-055-82315 / +39-055-82335 / +055-82373 – Fax: +39-055-82368

C.C.I.A.A. Firenze n. 241672 – Cod. Fisc. GCCFDN37B06D612W
Part. Iva 00643220486 – Cod ISO IT 00633220486
Email: info@conteguicciardini.it – Pec: conteguicciardini@legalmail.it

INFORMATIVA PER IL TRATTAMENTO DEI DATI PERSONALI ai sensi dell’art. 13 del Regolamento UE 2016/679 (Cookies & GDPR). maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi